Traditional beauty and relaxation secrets

 
  Home
  Behandelingen
      massage
      scrub massage
      gezichtsverzorging
      haarverzorging
      manicure / pedicure
      waxen
  Arrangementen
  Referenties
  Over ons
  Gastenboek
  Reserveren & Contact
 
 
Traditionele Balinese massage en Spa
* De getoonde prijzen zijn afhankelijk van de dagelijkse wisselkoers
 
Traditionele Balinese massage
De Balinese massage garandeert het in balans brengen van uw innerlijk en  uiterlijk. Zoals u kunt zien aan de naam is het een traditionele massage therapie die naast het masseren bestaat uit strekken, het rollen van de huid, handpalm en duim druktechnieken, waarbij dit alles leidt tot een afname van spanning,  een toename van de bloedtoevoer, het wegnemen van stress en een kalme geest.

Behandeltijd: 60 minuten
Prijs: € 15
 


 
Hoofd, rug en schouder massage
De hoofd-, rug- en schoudermassge is een gecombineerde massage die start met de rug om de bloedcirculatie te bevorderen. Vervolgens worden de schouders en de nek gemasseerd om stress en spanning weg te nemen. Deze massage is vooral aan te raden als u veel zit of lang in de auto heeft gereden of op een andere wijze langdurig heeft gereisd.

Behandeltijd: 50 minuten
Prijs: € 13


 
 
Hot stone massage
Bij deze "Hot stone massage" gebruiken we stenen die hun gladde vorm op een natuurlijke wijze hebben verkregen. Daarnaast worden zij uitgezocht en geselecteerd op de wijze waarop zij in staat de warmte op de juiste wijze vast te houden en af te geven. Spanning smelt weg terwijl de warme stenen over uw lichaam glijden en hun warmte diep afgeven aan uw spieren en huid.
Bij deze massage adviseren wij u graag over het gebruik van oliën die u kunt gebruiken om alles af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

Behandeltijd: 90 minuten
Prijs: € 26
 


 
Thaise kruidenmassage
Bij de Thaise kruidenmassage wordt u niet gemasseerd met de handen maar wordt er gebruik gemaakt van een warme kruidenbuil met gestoomde Thaise kruiden. De kruidenbuil bestaat uit Aziatische kruiden en specerijen die straks zijn gewikkeld in een katoenen doek. Deze doek wordt in warm water gedompeld of wordt gestoomd voordat het op uw lichaam wordt toegepast.
Deze massage is vooral geschikt bij spierpijn en pijn die is ontstaan door een teveel aan beweging, sport of stress. Tevens heeft het een kalmerend effect en leiden de kruiden uw energie weer in de juiste banen.

Behandeltijd: 90 minuten
Prijs: € 26
 

 
Voetmassage
De voetmassage bestaat uit een reeks verwennerijen voor uw voeten. Daarbij worden de reflexpunten gestimuleerd, waardoor de natuurlijke lichaamsenergie weer op gang komt.
Kortom, een heerlijke ontspannende ervaring en een stimulans van uw gezondheid.

Behandeltijd: 60 minuten
Prijs: € 11
 

 
Aroma therapie massage
Laat uw voeten reinigen met een heerlijk aromatisch voetenbad en verwen uw lichaam met een traditionele Aziatische massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme olie.
Dit alles vermindert de spanning, verbetert de bloedsomloop en het verlicht de stress, waardoor uw geest kalm en rustig wordt. De aroma therapie massage werkt sterk ontspannend en bevordert de harmonie van lichaam en geest.

Behandeltijd: 80 minuten
Prijs: € 22
 


 
Vier handen massage
Deze vorm van massage waarbij u gelijktijdig door twee therapeuten wordt gemasseerd is een unieke combinatie van het Japanse Shiatsu, traditionele Aziatische massage, Hawaiiaanse Lomi-Jomi en Zweedse massage.
Het zorgt er voor dat uw lichaam na deze behandeling aanvoelt als geheel gerenoveerd en vernieuwd. 

Behandeltijd: 120 minuten
Prijs: € 30


 
 


Cambodja Spa
Br. Enjung Sangiang, Kaliasem–Lovina–Singaraja–Bali-Indonesia M:+6281805520423 E: info@cambodja-spa.com